Butiksinventar der matcher dine ønsker og behov

Specialbygget inventar til din butik

Driver du en tøjbutik, en skobutik eller en helt tredje slags butik, eller er du bager, og mangler du en disk, som du kan lange dine friskbagte brød og kager over, når du betjener dine kunder? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos PS Inventar har vi 50 års erfaring som snedker, og vi har blandt andet specialiseret os i at specialfremstille butiksinventar. Vi er selv beliggende i Slangerup, og vi henvender os til butikker af enhver slags i blandt andet København og Nordsjælland. 

Kontakt os og få en skræddersyet løsning til en skarp pris

Hvis du kunne tænke dig at få skræddersyet butiksinventar til en konkurrencedygtig pris, så er vi hos PS Inventar et oplagt valg. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning, der matcher dine ønsker og behov – du skal bare kontakte os med en beskrivelse af din opgave samt dine ønsker og behov.​

Vælg mellem mange forskellige former for butiksinventar

Vi tilbyder en lang række forskellige former for butiksinventar, således at du har mulighed for at få lige netop den løsning, som passer til dine behov og ikke mindst din virksomhed.

Vi kan for eksempel specialfremstille følgende former for butiksinventar:

Vi kan tilbyde totalløsninger med både glas, lys og lignende, og vi har stor erfaring med at arbejde med mange forskellige materialer, overflader og farvesammensætninger.

Alt vores butiksinventar bliver fremstillet i et tæt samarbejde mellem dig som kunde, vores møbelsnedker og en arkitekt, og vi står klar til at varetage din opgave, hvad enten der er tale om et større eller mindre projekt..

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for et godt snedkertilbud, så kontakt os i dag. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Levering til aftalt tid

✓ Høj kvalitet

✓ Konkurrencedygtige priser

Servicesnedker P. Svensson ApS

Industrivej 9, 3550 Slangerup
Klik for rutevejledning

CVR: 14592202​

Ring eller skriv til os