Specialinventar af erfaren bygnings- og møbelsnedker

Hos Servicesnedker P. Svensson ApS i Slangerup har vi specialiseret os i alle former for specialinventar.

Vi kommer i hele landet, herunder i København, for at designe, fremstille og montere specialinventar.

Vi tilbyder totalløsninger inden for specialinventar

​Vi har omkring 50 års erfaring som bygnings-, møbel- og inventarsnedker, og vi laver alt fra mindre inventaropgaver til større totalløsninger inden for specialinventar, interiør og bygningsarbejde.

Vi startede allerede i 1969, hvor vi ombyggede apoteker i hele landet. I dag laver vi inventarløsninger for alle erhverv samt for private. 

Vores individuelt fremstillede køkkener er meget populære i private hjem.

Vi inddrager gerne glas, stål, lys og lignende i vores totalløsninger. Derudover har vi egne faciliteter til industrilakering. Derved kan vi fremstille overflader i enhver farve og glans, og vi har med andre ord specialiseret os i unikke og individuelle løsninger.

Alt specialinventar bliver fremstillet i et tæt samarbejde mellem møbelsnedker, arkitekt og kunde. Samtidig lægger vi vægt på alsidighed, kvalitet og gode priser, samt levering på det aftalte tidspunkt, og det er ligegyldigt, om der er tale om store eller små opgaver.​ ​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for et godt snedkertilbud, så kontakt os i dag. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om specialinventar, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en inventarløsning.

Vi har fremstillet meget specialinventar for kunder i hele Nordsjælland og i København, men løser gerne opgaver for kunder i hele Danmark.

Du kan ringe på telefon 47 38 00 14 for at aftale en uforpligtende besigtigelse, eller for at stille spørgsmål. Eller du kan sende en e-mail til os på svensson@ps-inventar.dk.

✓ Levering til aftalt tid

✓ Høj kvalitet

✓ Konkurrencedygtige priser

Servicesnedker P. Svensson ApS

Industrivej 9, 3550 Slangerup
Klik for rutevejledning

CVR: 14592202​

Ring eller skriv til os