Service-snedker

P. SVENSSON

Receptionsskranker og inventar specialfremstilles

Hos Servicesnedker P. Svensson ApS i Slangerup designer, fremstiller og monterer vi alle former for receptionsskranker og kontormøbler for private og offentlige kunder i hele landet, herunder især København og hele Nordsjælland. Vi samarbejder naturligvis kun med dygtige arkitekter og designere, når vi løser opgaver inden for blandt andet receptionsskranker og kontormøbler.

Alle vores receptionsskranker er skræddersyede

Vi har ingen standardproduktion, og der er ingen standardløsninger, ud over nogle standardmål, men i kan få det præcis, som i ønsker. Alle opgaver er skræddersyede specialopgaver, hvad enten der er tale om receptionsskranker eller kontormøbler. Fleksibilitet, hurtig omstilling og problemløsning er nogle af vores kompetencer.

Vi har omkring 50 års erfaring med alle former for interiør- og inventarløsninger, og vi udfører både små og store opgaver i København og resten af Sjælland.

Vi udfører også totalløsninger, hvor vi blandt andet kan inddrage glas, stål og lys i vores receptionsskranker, og vi kan samtidig tilbyde alt inden for industrilakering.

Vi lægger vægt på alsidighed, kvalitet og gode priser, samt naturligvis på at levere på det aftalte tidspunkt. Vi har i det hele taget specialiseret os i at fremstille smukke, unikke og individuelle løsninger.

Kontakt os for at høre mere om skranker og inventar

Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for receptionsskranker, inventar, møbler og interiør. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon 47 38 00 14 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på svensson@ps-inventar.dk

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for et godt snedkertilbud, så kontakt os i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Servicesnedker P. Svensson ApS
CVR-nr.: 14592202​

Find vej

Industrivej 9
​3550 Slangerup

Kontaktoplysninger​

Telefon: 47 38 00 14
E-mail: svensson@ps-inventar.dk