Receptionsskranker til virksomheder specialfremstilles

Hos Servicesnedker P. Svensson ApS i Slangerup designer, fremstiller og monterer vi alle former for skranke, receptionsskranker og kontormøbler for private og offentlige kunder i hele landet, herunder især København og hele Nordsjælland. 

Vi samarbejder naturligvis kun med dygtige arkitekter og designere, når vi løser opgaver inden for blandt andet receptionsskranker og kontormøbler.

Alle vores receptionsskranker er skræddersyede

​Vi har ingen standardproduktion, og der er ingen standardløsninger, ud over nogle standardmål, men I kan få det præcis, som I ønsker. Alle opgaver er skræddersyede specialopgaver, hvad enten der er tale om receptionsskranker, skranke eller kontormøbler til et hotel, butik eller en anden virksomhed. 

Fleksibilitet, hurtig omstilling og problemløsning er nogle af vores kompetencer.

Vi har omkring 50 års erfaring med alle former for interiør- og inventarløsninger, og vi udfører både små og store opgaver i København og resten af Sjælland.​

Vi udfører også totalløsninger, hvor vi blandt andet kan inddrage glas, stål og lys i vores receptionsskranker, og vi kan samtidig tilbyde alt inden for industrilakering.​

Vi lægger vægt på alsidighed, kvalitet og gode priser, samt naturligvis på at levere på det aftalte tidspunkt. Vi har i det hele taget specialiseret os i at fremstille smukke, unikke og individuelle løsninger. I kan derfor forvente at vores opbygning og konstruktion af jeres receptionsmøbel er af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for et godt snedkertilbud, så kontakt os i dag. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere om skranke og inventar

​Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for skranke, inventar, kontomøbel og interiør. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon 47 38 00 14 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på svensson@ps-inventar.dk.

Vi ser frem til at lave jeres receptionsskranke!

✓ Levering til aftalt tid

✓ Høj kvalitet

✓ Konkurrencedygtige priser

Servicesnedker P. Svensson ApS

Industrivej 9, 3550 Slangerup
Klik for rutevejledning

CVR: 14592202​

Ring eller skriv til os