​Montre til udstilling og butik

Totalløsninger med lys og glas

Hos PS Inventar i Slangerup kan du finde mange forskellige typer af produkter og ydelser inden for snedkerarbejde. Blandt vores kompetencer finder du blandt andet totalløsninger med lys og glas inden for smykkemontre og andre slags montrer.

Vi leverer montrer for en række forskellige butikker, smykkefirmaer og museer i København og Nordsjælland. 

Få en sikker og elegant smykkemontre

Ønsker du en smykkemontre, der ikke alene er sikker, men som også er elegant at se på, og som præsenterer dine smykker på bedst mulig vis? Hos PS Inventar har vi stor erfaring og viden inden for branchen, som vi bruger til at producere dine nye smykkemontrer. 

Specialfremstillet montre der matcher dine behov

​Med en specialfremstillet montre har du mulighed for at præsentere dine varer og produkter på en let, sikker, professionel og ikke mindst elegant facon. Hvis du har nogle specielle ønsker til din montre, så er vi den helt rette samarbejdspartner. Vi kan nemlig sikre dig lige netop den løsning, som du ønsker dig.

Vi tilbyder ikke kun selve montrerne, men også glasdelene til dem. 

Kontakt os og hør mere om vores skræddersyede løsninger

​Kunne du tænke dig at høre mere om vores skræddersyede totalløsninger inden for smykkemontrer og andre slags montrer? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på de montrer, som du står og skal bruge til din smykkeforretning, dit museum eller noget helt tredje i København eller Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for et godt snedkertilbud, så kontakt os i dag. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Levering til aftalt tid

✓ Høj kvalitet

✓ Konkurrencedygtige priser

Servicesnedker P. Svensson ApS

Industrivej 9, 3550 Slangerup
Klik for rutevejledning

CVR: 14592202​

Ring eller skriv til os