Køkkensnedker tilbyder fremstilling af individuelle køkkener​

Drømmer du om et unikt køkken, som er skræddersyet til din bolig, og som ingen andre har? Så er du kommet til det rette sted.

Hos PS Inventar i Slangerup tilbyder vores dygtige og erfarne køkkensnedker fremstilling af det individuelle køkken, hvor hver køkkenopgave løses som en selvstændig opgave.

Vi tilbyder en unik og individuel fremstilling af køkkener for kunder i hele København og Nordsjælland, og vi har mere end 50 års erfaring inden for området.​

Udarbejdelse i tæt samarbejde mellem køkkensnedker og kunde

Design og materialevalg samt funktion og indretning til hvert køkken udarbejdes i tæt samarbejde mellem køkkensnedker, møbelsnedker, arkitekt og kunde.

Vi hjælper desuden gerne med rådgivning og sparring under hele processen.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for et godt snedkertilbud, så kontakt os i dag. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vores køkkensnedker kan hjælpe dig videre med din drøm om et specialdesignet køkken, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på din køkkenopgave, skal du endelig bare kontakte os. Så kommer vi gerne ud til en besigtigelse og udarbejder på denne baggrund et prisoverslag.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 47 38 00 14, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail svensson@ps-inventar.dk, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig!

✓ Levering til aftalt tid

✓ Høj kvalitet

✓ Konkurrencedygtige priser

Servicesnedker P. Svensson ApS

Industrivej 9, 3550 Slangerup
Klik for rutevejledning

CVR: 14592202​

Ring eller skriv til os